nlhead_nl.jpg Fabric Fun Originals
Fabric Fun Originals is in 2007 opgericht en door het samenbrengen van thaise en nederlandse vaardigheden, kennis & achtergronden, zijn we in staat om met behulp van een goed team dat deels in Thailand en deels in Nederland actief is, diverse (al dan niet tailor made) producten naar Nederland te halen. 

Ons hoofddoel is het vinden van de juiste artikelen & accessoires (bij voorkeur handgemaakt) voor onze klanten, terwijl de lokale bevolking een stukje extra inkomen genereert. Om die producten voor een goede, maar vooral redelijke prijs aan onze klanten te kunnen aanbieden, proberen we de kosten laag te houden en zijn we geregeld in contact met onze thaise leveranciers / producenten vanaf de bestelling tot aan het gehele productieproces. Lokale thaise vakmanschap gecombineerd met westerse invloeden zorgen ervoor dat we een prima assortiment aan producten kunnen aanbieden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner, die voor u naast de inkoop ook de kwaliteitscontrole  kan verzorgen. Bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u op zoek gaan naar nieuwe producten, maar ook uw eigen ontwerpen laten maken. Wij zorgen er tevens voor dat de producten aan uw deur worden afgeleverd. Een stukje locale vertegenwoordiging zorgt ervoor dat probleemloos zaken doen met Thailand weer tot de mogelijkheden behoort.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn u graag van dienst.


Fabric Fun Originals Limited Partnership 

Fabric Fun Originals
Agneshove 67 2215 HS Voorhout
Mobiel NL : +31 6 45 01 70 66  Mobiel TH : +66 8 61 92 08 35
Email: info@fabricfunoriginals.nl 
Fabric Fun Originals copyrights © 2013
Developed by fabricfunoriginals    Admin - Check mail